1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • ABC stelt nieuwe series voor

    ABC stelt nieuwe series voor

    Datum: 18/05/2013

    Tijdens het komende seizoen pakt ABC uit met heel wat nieuwe series: niet minder dan zeven drama’s en vijf komedies. Vooral van Betrayal (de Amerikaanse remake van Overspel), Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D en Super Fun Night wordt veel verwacht.

    Een overzicht:

    Betrayal
    De knappe, maar ongelukkig getrouwde Sara Hadley begint een verhouding met de advocaat van een machtige – zij het criminele – familie. Wanneer blijkt dat hij iemand verdedigt die door haar man wordt aangeklaagd, ontstaat er een spiraal van verraad met catastrofale gevolgen voor alle betrokkenen. Hannah Ware (Boss) en Stuart Townsend (Queen Of The Damned) spelen de hoofdrollen. Zij worden bijgestaan door James Cromwell (American Horror Story: Asylum), Henry Thomas (E.T.), Chris Johnson (The Vampire Diaries) en Wendy Moniz (Damages).

    Check hier de trailer

    Killer Women
    Molly Parker is de enige vrouwelijke Texas Ranger, maar dat weerhoudt haar er niet van om het recht te laten zegevieren, ook al zouden haar collega’s graag hebben dat ze faalt. Gebaseerd op de Argentijnse serie Mujeres Asesinas en medegeproduceerd door Sofia Vergara (Gloria in Modern Family). De hoofdrol wordt gespeeld door Tricia Helfer (The Firm, Battlestar Galactica). Met verder ook nog Marc Blucas (Buffy The Vampire Slayer), Michael Trucco (Battlestar Galactica), Alex Fernandez en Marta Milans.

    Check hier de trailer

    Lucky 7
    Zeven bedienden van een pompstation in Queens zien hun leven ingrijpend veranderen als ze de loterij winnen. In de rolverdeling zien we Matt Long (Private Practice), Isiah Whitlock Jr. (The Wire), Stephen Louis Grush, Summer Bishil, Anastasia Phillips (Skins) en Christine Evangelista. Steven Spielberg is een van de uitvoerende producenten.

    Check hier de trailer

    Marvel’s Agents Of S.H.l.E.L.D.
    De avonturen van de geheime, quasi militaire vredesorganisatie S.H.I.E.L.D. die geleid wordt door agent Phil Coulson. De ‘Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics’ groep beschermt het gewone tegen het ongewone. De organisatie was eerder te zien in de langspeelfilm The Avengers. Clark Gregg speelt andermaal de rol van Coulson die hij eerder speelde in The Avengers. Ming-Na Wen (ER), Elizabeth Henstridge (Hollyoaks), Iain De Caestecker (Coronation Street), Brett Dalton (Killing Lincoln), Chloe Bennet (Nashville) zijn de leden van S.H.I.E.L.D. Joss Whedon, de regisseur van The Avengers, is een van de uitvoerende producenten.

    Check hier de trailer

    Mind Games
    Clark (een genie op gebied van gedragspsychologie) en Ross Edwards (een oplichter die uit de gevangenis komt) zijn broers die aan het hoofd staan van een wel heel aparte firma. Zij lossen problemen op door gebruik te maken van de ‘exacte’ wetenschap van motivatie en manipulatie. Steve Zahn (Treme) en Christian Slater (True Romance) spelen de broers.

    Check hier de trailer
     
    Once Upon A Time In Wonderland 
    Ergens in het Victoriaanse Engeland ligt op het einde van een konijnenpijp een vreemd en onbekend land waar alles kan. Dat beweert de jonge, mooie Alice. Maar niemand wil haar echter geloven, erger nog men verklaart het meisje voor gek. Bovendien treurt Alice ook over het verlies van haar geliefde, de knappe en mysterieuze Cyrus. Spin-off van de serie Once Upon A Time met Sophie Lowe (uit The Slap) in de hoofdrol.

    Check hier de trailer

    Resurrection
    De inwoners van Arcadia in Missouri ervaren de shock van hun leven wanneer plots hun overleden familieleden en vrienden opnieuw voor de deur staan, precies of er niets is gebeurd. Gebaseerd op het boek ‘The Returned’ van Jason Mott. Hoewel het verhaal precies hetzelfde is als dat van de Franse serie Les Revenants hebben de twee blijkbaar niets met elkaar te maken. In de cast verschillende bekende gezichten zoals Omar Epps (House), Kurtwood Smith (That '70s Show), Devin Kelley (Covert Affairs), Frances Fisher (Touch), Matt Craven (NCIS), Samaire Armstrong (The Mentalist) en Tamlyn Tomita.

    Check hier de trailer

    Back In The Game
    Wanneer de pas gescheiden, alleenstaande moeder Terry Gannon intrekt bij haar vader, een bierzuipende ex-baseball speler, die ze al lang niet meer gezien heeft, betrapt ze haarzelf erop het baseballteam van haar zoontje te coachen, hoewel Terry gezworen had nooit nog iets met die sport te maken willen hebben. Met Maggie Lawson (Psych) als Terry en veteraan James Caan (Las Vegas) als de vader.

    Check hier de trailer

    The Goldbergs
    Deze komedie die afkomstig is van Happy Madison, de productiefirma van acteur Adam Sandler, speelt zich af in de jaren tachtig en gaat over het doorsneegezin, de Goldbergs. Aan het hoofd staat een overbezorgde, overemotionele moeder zonder grenzen en met een grote mond die bovendien een shopaholic is. Haar man Murray is een heethoofd die probeert om een niet-roepende ouder te zijn. Verder zijn er ook nog de kinderen Erica, Barry en Adam, de jongste, en grootvader Pops Solomon. Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids, Rules Of Engagement) en Jeff Garlin (Curb Your Enthusiasm) spelen de ouders. Veteraan George Segal (The Owl And The Pussycat) is de opa.

    Check hier de trailer
     
    Mixology
    Deze serie speelt zich af in een sexy bar, ergens in Manhattan en volgt de belevenissen van een tiental singles, die in de tijdspanne van één nacht op zoek gaan naar de ware liefde. Geschreven door de scenaristen van The Hangover en 21 And Over en geregisseerd door Larry Charles (de regisseur van ondermeer Seinfeld, Entourage en Borat). Met in de rolverdeling: Sarah Bolger (Once Upon A Time), Adan Canto (The Following), Kate Simses (What's Your Number), Blake Lee (Parks & Recreation), Andrew Santino (Punk'd), Vanessa Lengies (Glee), Adam Campbell (Harper's Island) en Ginger Gonzaga (Ted).

    Check hier de trailer
     
    Super Fun Night
    Kimmie Boubier en haar vriendinnen Helen-Alice en Marika zijn wat je kunt zeggen drie vrouwelijke nerds. Elke vrijdag komen ze samen in de hoop de nacht van hun leven te beleven. De serie werd geschreven door actrice Rebel Wilson (Pitch Perfect, Bridemaids) die naast de hoofdrol te spelen ook uitvoerend producent is. Lauren Ash (Lost Girl) en Liza Lapira (Don't Trust the B—- in Apartment 23) spelen de vriendinnen.

    Check hier de trailer

    Trophy Wife
    Wanneer Kate in een karaokebar letterlijk in de armen valt van Pete, had ze nooit kunnen vermoeden dat ze een jaar later gehuwd zou zijn, stiefmoeder van drie kinderen en concurrente van twee ex-vrouwen. Malin Akerman (Watchmen) speelt de rol van Kate en is tevens de producente van de serie. Met verder ook nog Bradley Whitford (The West Wing), Marcia Gay Harden (Damages), Michaela Watkins (Saturday Night Live), Natalie Morales (90210), Ryan Scott Lee (Super 8), Albert Tsai (How I Met Your Mother) en Gianna LePera (Modern Family).

    Check hier de trailer

  • Naar het overzicht van nieuwsitems