1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Amerika maakt zich op voor The Bridge

    Amerika maakt zich op voor The Bridge

    Datum: 30/05/2013

    Vanaf 10 juli kunnen de Amerikanen kijken naar hun versie van The Bridge, de remake van de Scandinavische serie die bij ons uitgezonden werd op televisie en verkrijgbaar is op DVD. Bron/The Bridge wordt aanzien als een van de beste crimeseries van de laatste jaren.

    In de Amerikaanse versie worden de hoofdrollen gespeeld door Demián Bichir (A Better Life) en Diane Kruger (Unknown). De serie situeert zich op de grens tussen Amerika en Mexico.
    Producent FX gelooft erg in deze serie en voerde aan de hand van verschillende teasers en onder het motto “Niets is wat het lijkt” een intensieve marketingcampagne, precies zoals ze deden met American Horror Story.
    Volgens actrice Diane Kruger biedt de serie meer dan de doorsnee politieserie: “Wij hebben een serie gemaakt die zeer onderhoudend is, voortgestuwd wordt door interessante personages en die zeer aangrijpend is. Bovendien gaat de serie over een aantal actuele thema’s en levert de confrontatie tussen twee verschillende culturen interessante standpunten op.”

    Wanneer de serie bij ons te zien zal zijn, is nog niet bekend.

    Kijk alvast naar de vier laatste teasers, waaronder de prachtige openingsgeneriek.

    Horses 

    Coyote 
     
    Corner 
     
    Carpenter

  • Naar het overzicht van nieuwsitems