1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • CBS stelt nieuwe series voor

    CBS stelt nieuwe series voor

    Datum: 16/05/2013

    Vier komedies, één drama en één thriller: dit is het aanbod waarmee CBS in de herfst wil uitpakken. Een nieuwe serie met niemand minder dan Robin Williams in de hoofdrol, een serie die als uitvoerend producent niemand anders dan Jerry Bruckheimer kan voorleggen en een soort van Amerikaanse Divorce. Wij stellen ze aan u voor, met daarbij horend een behind the scenes-video.


    The Millers
    Will Arnett (Arrested Development, 30 Rock) speelt een gescheiden nieuwsverslaggever wiens moeder bij hem komt wonen als haar man besluit om weg te gaan. Met ook nog Margo Martindale (Justified), J.B. Smoove (Curb Your Enthousiasm), Mary Elizabeth Ellis (New Girl, It’s Always Sunny In Philadelphia) en Beau Bridges.

    Check hier de preview 


    The Crazy Ones
    Een comedy rond de sympathieke en charmante copywriter Zach Cropper die werkt in het reclamebedrijf dat gerund wordt door een reclamegoeroe (Robin Williams) en z’n dochter (Sarah Michelle Gellar). Van de scenarist van Ally McBeal en Boston Legal.

    Check hier de preview


    Hostages
    Een dramaserie die geproduceerd werd door Jerry Bruckheimer (CSI, CSI: NY) over een gezin dat gegijzeld wordt door een FBI agent betrokken is bij een grote politieke samenzwering. Met ondermeer Dylan McDermott (American Horror Story), Toni Collette (United States Of Tara) en Tate Donovan (Damages).

    Check hier de preview


    Mom
    Sitcom die draait rond een ex-alcoholverslaafde moeder die in Napa Valley haar best doet om haar twee kinderen op te voeden en zeker niet de moeder wil zijn die haar moeder was. Met in de hoofdrol Anna Faris (The Dictator) en Allison Janney (The West Wing) als haar moeder.

    Check hier de preview


    Intelligence
    Thrillerserie over een unit bij de US Cyber Command die gebouwd werd rond een agent die beschikt over een speciale gave door de chip die in zijn hersenen werd ingepland. Met in de hoofdrollen Josh Holloway (Lost), Marg Helgenberger (CSI) en Meghan Ory (Once Upon a Time).

    Check hier de preview


    We Are Men
    Carter wordt gedumpt voor het altaar. Hij vindt onderdak in een appartenmentencomplex waar hij bevriend raakt meet drie oudere mannen met ervaring in scheiden. In deze sitcom worden de hoofdrollen vertolkt door Jerry O'Connell (Las Vegas), Kal Penn (House, Harold & Kumar), Tony Shalhoub (Monk), Chris Smith (Paranormal Activity 3).

    Check hier de preview 


  • Naar het overzicht van nieuwsitems