1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Dracula en Hannibal maken 2BE onveilig

    Dracula en Hannibal maken 2BE onveilig

    Datum: 22/08/2013

    Net als VTM maakte ook 2BE z'n programmatie voor het najaar bekend. Voor de fans van tv-series goed tot zeer goed nieuws! Naast nieuwe seizoenen van vertrouwde series als Game Of Thrones (dat van start gaat op 1 september), Homeland (waarvan het derde seizoen één week na Amerika van start gaat), Crimi Clowns, Spartacus, Person Of Interest, Strike Back, Bones en – voortaan dagelijks - The Big Bang Theory, start de commerciële zender ook met het gloednieuwe Dracula en het bejubelde Hannibal.

    Gezien de serie nog in Amerika moet starten (op 25 oktober), graag een woordje uitleg over Dracula. De serie begint in 1890. Graaf Dracula reist als de Amerikaanse ondernemer Alexander Grayson naar Londen om de moderne wetenschap te introduceren in Victoriaanse middens. In werkelijkheid wil hij wraak nemen op diegenen die hem eeuwen geleden hebben verbrand en zo een ontembare, bloeddorstige vampier van hem maakten. Maar dan wordt hij hopeloos verliefd op een dame, in wie hij de reïncarnatie van zijn overleden vrouw ziet.

    De hoofdrol in Dracula wordt gespeeld door Jonathan Rhys Meyers we kennen als King Henry VIII uit The Tudors. Met Dracula krijg je een passionele horror story over liefde en wraak. Met verrassende verhaalwendingen, prachtige kostuums en verbluffende acteerprestaties




  • Naar het overzicht van nieuwsitems