1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Fox stelt nieuwe series voor

    Fox stelt nieuwe series voor

    Datum: 21/05/2013

    De zender die de sterkste series in petto heeft, los van de kabelzenders, is zonder twijfel Fox. In de herfst pakken ze uit met ondermeer Sleepy Hollow en Almost Human, later nog staan Rake, Gang Related en Wayward Pines op het programma. Stuk voor stuk series die om een of andere reden onze aandacht wisten te trekken.
     
    Een overzicht:
     
    Brooklyn Nine-Nine
    Een sitcom over een groep detectives in New York City die een nieuwe kapitein krijgen. Met in de hoofdrollen Andy Samberg (Cuckoo), Andre Braugher (Last Resort) en Terry Crews (The Expendables, Bridesmaids). Geschreven door de scenaristen/producers van Parks And Recreation.
     
    Check hier de trailer

    Dads
    Sitcom over twee succesvolle kerels van dertig wier leven plots overhoop gegooid wordt als hun nachtmerrie-vaders bij hun intrekken. Seth Green (That 70’s Show, Family Guy, Robot Chicken) en Giovanni Ribisi (Ted, Avatar) spelen de vrienden, Peter Riegert (The Good Wife, One Tree Hill) en Martin Mull (Two And A Half Men) de vaders. De serie is geschreven en geproduceerd door de mensen achter Family Guy en de bioscoopfilm Ted.
     
    Check hier de trailer
     
    Enlisted
    Sergeant Pete Hill stond heel dichtbij een briljante militaire carrière tot hij één grote fout maakte. Hij werd overgeplaatst naar Fort McGee, een kleine legerbasis in Florida. Als hoofd van het bataljon zal hij directie moeten geven aan zijn twee jongere broers die daar toevallig hun dienst doen. Met  Geoff Stults (The Finder), Keith David (The Cape), Parker Young (Suburgatory), Chris Lowell (Private Practice) en Angelique Cabral (Don't Trust the B—- in Apartment 23).
     
    Check hier de trailer

    Almost Human
    We schrijven het jaar 2048.  Alle LAPD-politiemannen hebben voortaan een hoog ontwikkelde robot met menselijke eigenschappen als partner. Actieserie van uitvoerend producent J.J. Abrams (Lost, Fringe, Person Of Interest). Met in de hoofdrollen Karl Urban (Dredd), Michael Ealy (Sleeper Cell), Lili Taylor (Six Feet Under), Minka Kelly (Friday Night Lights), Michael Irby (The Unit) en Mackenzie Crook (Pirates Of The Caribbean).
     
    Check hier de trailer 
     
    Sleepy Hollow
    250 jaar later ontwaakt Ichabod Crane in de hedendaagse maatschappij die hij niet meer herkent en waar heel wat fout loopt. Samen met hem komt ook de Headless Horseman opnieuw tot leven. Een hedendaagse thrillerserie met een bovennatuurlijk tintje die zich afspeelt in Westchester County. Met Tom Mison (Parade's End), Orlando Jones (MADtv), Katia Winter (Dexter) en Nicole Beharie (The Good Wife). Len Wiseman, de regisseur van ondermeer Underworld en Total Recall regisseerde de pilootaflevering en is een van de bedenkers en uitvoerende producenten.
     
    Check hier de trailer 
     
    Gang Related
    Samen met z’n partner Cassius Green neemt Ryan Lopez, een rijzende ster binnen de Gang Task Force van Los Angeles, het op tegen drie van de gevaarlijkste bendes, waaronder één waarmee hij zelf banden heeft. Terry O’Quinn (Lost, 666 Park Avenue) speelt Sam Chapel, de baas van de Task Force. Ramon Rodriguez (The Wire) en RZA (Calfornication) spelen Ryan en Cassius. De serie werd geschreven door Chris Morgan (Wanted, Fast Five). Allen Hughes (Book Of Eli en Menace II Society) regisseerde de pilootaflevering.
     
    Check hier de trailer 
     
    Rake
    Serie over de briljante advocaat Keegan Deane, die helaas ook met enkele zelfdestructieve neigingen zit. Gebaseerd op de gelijknamige Australische serie. Greg  Kinnear (The Kennedys) speelt de hoofdrol en wordt bijgestaan door Miranda Otto (The Lord Of The Rings-trilogie, Cashmere Maffia) en John Ortiz (Luck). De serie werd geschreven en bedacht door Peter Duncan, de man achter de originele serie. Sam Raimi regisseerde de pilootaflevering.
     
    Check hier de trailer 
     
    Surviving Jack
    Wanneer z’n echtgenote terug gaat studeren staat Jack Dunlevy helemaal alleen in voor de opvoeding van z’n zoon Frankie die op de drempel staat van de volwassenheid. Jack zal hem zo goed en zo kwaad mogelijk proberen te begeleiden in ‘het man-worden’. En in de jaren '90 was dat niet echt gemakkelijk... Chris Meloni (True Blood, Law & Order: SVU) speelt de rol van Jack en Connor Buckley die van zijn zoon Frankie. Gebaseerd op het boek ‘I Suck At Girls’.
     
    Check hier de trailer 

    Us & Them
    Twee jonge mensen proberen een lange afstandsrelatie waar te maken ondanks de mensen die hen omringen. Met in de hoofdrollen Jason Ritter (Parenthood) als Gavin en Alexis Bledel (Mad Men, Gilmore Girls) als Stacey.  Gebaseerd op de Britse serie Gavin & Stacey. Een van de uitvoerende producenten is Steve Coogan.
     
    Check hier de trailer 

    Wayward Pines
    Secret Service agent Ethan Burke reist af naar Wayward Pines, het ideale Amerikaanse stadje, om de verdwijning van twee federale agenten te onderzoeken. In plaats van antwoorden levert het onderzoek alleen maar vragen op. Burke begint geleidelijk aan te beseffen dat hij nog moeilijk leven uit Wayward Pines vandaan zal komen. Gebaseerd op de bestseller Pines van Blake Crouch. Uit voerend producent is niemand minder dan M. Night Shyamalan. De hoofdrol wordt gespeeld door Matt Dillon.
     

  • Naar het overzicht van nieuwsitems