1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • NBC presenteert z’n nieuwe series

    NBC presenteert z’n nieuwe series

    Datum: 13/05/2013

    Komende herfst zal NBC uitpakken met zes nieuwe series. Drie komedies (Welcome To The Family, Sean Saves The World en The Michael J. Fox Show) en drie drama’s (The Blacklist, Ironside en Dracula). Volgend jaar komen daar dan nog de komedies The Family Guide en About A Boy en de drama’s Believe, Crisis and Crossbones bij.
    Over een aantal series is er nog geen nieuws (ondermeer Hannibal), andere moeten nog ingepland worden in het uitzendschema (ondermeer Community).

    Van de zes series die in de herfst worden uitgezonden hebben de trailer. Vooral The Blacklist (zie foto) lijkt ons een serie om naar uit te kijken.

    Welcome To The Family

    Wanneer hun kinderen verliefd worden op elkaar, gevolgd door een ongeplande zwangerschap, worden een blanke en Latino familie genoodzaakt contact te hebben met elkaar wat meteen aanleiding geeft tot heel wat culturele verschillen. Met Mike O'Malley (Glee), Mary McCormack (In Plain Sight), Ricardo Chavira (Desperate Housewives), Justina Machado (Private Practice, Six Feet Under), Ella Rae Peck (Deception, Gossip Girl), Joey Haro (Glee, Awkward) en Aramis Knight.

    Sean Saves The World 

    Sitcom over een man die een goede vader wil zijn voor zijn dochter die bij hem intrekt en tegelijkertijd in vrede probeert te leven met zijn nieuwe temperamentvolle baas. Met Sean Hayes (Will & Grace), Linda Lavin (Alice), Echo Kellum (Ben And Kate), Thomas Lennon (Reno 911!) en Lindsay Sloane (Weeds).

    The Michael J. Fox Show

    Mike Burnaby is gehuwd en vader van drie kinderen in New York City. Hij lijdt aan de ziekte van Parkinson, maar ondanks z’n handicap probeert Mike het hoofd te bieden aan de uitdagingen die het leven en z’n job hem aanbieden. Gebaseerd op het leven van Michael J. Fox die ook de hoofdrol speelt. Verder ook nog met  Betsy Brandt (Breaking Bad) en Wendell Pierce (Treme).

    Ironside

    Een politiedetective is na een schietpartij veroordeeld tot een rolstoel. Maar dit belet hem niet om z’n team, dat hij eigenhandig gekozen heeft, te pushen en te sturen bij het oplossen van de moeilijkste zaken waarmee de stad af te rekenen krijgt. Gebaseerd op de gelijknamige serie uit de jaren zestig.  Met in de hoofdrol Blair Underwood (The Event) en verder ook nog Brent Sexton (The Killing), Pablo Schreiber (Weeds), Neal Bledsoe (Smash) en Kenneth Choi (Sons of Anarchy).

    The Blacklist

    Eén van de meest gezochte criminelen komt zich spontaan aangeven. Hij is bereid om iedereen waarmee hij ooit gewerkt heeft te verraden. Eén voorwaarde: hij wil alleen werken met de nieuwe FBI-agente met wie hij ogenschijnlijk geen enkele band heeft. James Spader speelt de hoofdrol en wordt geflankeerd door Megan Boone (Law & Order: LA), Ryan Eggold (90210), Diego Klattenhoff (Homeland) en Harry Lennix (Dollhouse).

    Dracula

    Graaf Dracula is van plan om de hel te laten losbarsten over de Victoriaanse gemeenschap die verantwoordelijk is voor het verwoesten van z’n leven. Maar dan ontmoet hij een jonge vrouw die het evenbeeld is van zijn geliefde vrouw die langgeleden overleden is. Met  Jonathan Rhys Meyers (The Tudors) in de rol van Dracula en Jessica De Gouw (Arrow) als zijn geliefde.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems