1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Ned Stark in nieuwe spionnenserie

    Ned Stark in nieuwe spionnenserie

    Datum: 12/05/2013

    Naast The Last Ship gaf TNT ook zijn akkoord voor Legends, een andere tiendelige serie met niemand minder dan Sean Bean (Ned Stark in Game of Thrones) (zie foto) in één van de hoofdrollen. De uitvoerende producenten van de serie zijn Howard Gordon en Alexander Cary, de uitvoerende producenten van Homeland. Ethan Reiff en Cyrus Voris, de uitvoerende producenten van ondermeer Sleeper Cell, fungeren als showrunner.

    Het verhaal van Legends is gebaseerd op een boek van meesterspion Robert Littell en gaat over Martin Odum, een undercover agent die voor Deep Cover Operations (D.C.O.) van de FBI werkt. Odum is een meester in zijn vak die voor iedere opdracht een andere gedaante aanneemt. Maar wanneer een mysterieuze vreemdeling de opmerking maakt dat Odum niet de man is waarvoor hij zich uitgeeft, begint Martin te twijfelen aan z’n eigen identiteit.
    Andere acteurs die Sean Bean weerwerk zullen bieden, zijn: Ali Larter (Heroes), Rob Mayes (The Client List), Tina Majorino (Grey’s Anatomy, True Blood), Amber Valletta (Revenge) en Steve Harris (Friday Night Lights).

    Kijk
    hier alvast naar de trailer

  • Naar het overzicht van nieuwsitems