1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Nieuwe (gevangenis)serie voor Netflix

    Nieuwe (gevangenis)serie voor Netflix

    Datum: 5/05/2013

    Op 11 juli gaat in Amerika Orange Is The New Black, de nieuwe serie van Netflix, in première. Met series als Lilyhammer, House Of Cards, Hemlock Grove en Arrested Development is Netflix zich aan het profileren als een niet te onderschatten leverancier van kwaliteitsseries. Vanaf juli komt bij de reeds indrukwekkende reeks ook nog eens Orange Is The New Black, een comedy serie gebaseerd op de memoires van Piper Kerman. Net als zijn vorige series zal Netflix ook nu weer de deretien aflveringen meteen online zetten.

    Orange Is The New Black gaat over Piper Chapman, een jonge vrouw uit Brooklyn die al jaren contacten onderhoudt met vriendin en drugleverancier Alex. Maar precies die relatie zorgt ervoor dat ze gearresteerd wordt en in de gevangenis belandt. Piper mag haar sjieke outfit inruilen voor een oranje pak en zal zich moeten leren aanpassen aan het aparte leven in de gevangenis waar vriendjes maken heel belangrijk is.

    Naast Taylor Schilling (uit Argo, The Lucky One en de tv-serie Mercy) in de hoofdrol, zien we ook nog Laura Prepon (That ‘70s Show) als Alex en Jason Biggs (American Pie) als verloofde Larry. Kate Mulgrew, Natasha Lyonne, Pablo Schreiber, Danielle Brooks, Laverne Cox en Taryn Manning complementeren de cast. Het scenario werd geschreven door Jenji Kohan, de scenariste van Weeds.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems