1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • The CW stelt nieuwe series voor

    The CW stelt nieuwe series voor

    Datum: 17/05/2013

    Komende herfst hoopt de jongerenzender The CW in Amerika te scoren met een vijftal nieuwe series. Zo te zien niet echt onze cup of tea, maar voor tieners wellicht reeksen om naar uit te kijken. Een beknopt overzicht:

    The 100
    100 jeugddelinquenten worden 97 jaar na de apocalyps, de kans om terug te keren naar de Aaarde om er de mogelijkheiden te onderzoeken om de mensheid opnieuw op te bouwen. Met ondermeer Eliza Taylor (Neighbours), Bob Morley (Home and Away), Paige Turco (Person Of Interest), Isaiah Washington (Grey's Anatomy) en Kelly Hu (Arrow).

    Check hier een fragment

    The Reign
    Het onbekende verhaal van Mary, Koningin van Schotland die als 15-jarige arriveert in Frankirjk om er te huwen met Prins Francis. Het geheime verhaal dat zich toespint op een gevecht om te overleven aan het Franse hof waar donkere krachten, seksuele intriges en gevaarlijke vijanden het leven zeer moeilijk maklen. Met ondermeer Adelaide Kane (Neighbours), Toby Regbo, Celina Sinden, Jenessa Grant en Megan Follows (Anne Of Green Gables).

    Check hier de preview
     
    The Originals
    Deze spin-off van The Vampire Diaries gaat over Klaus die teruggekeerd is naar het Franse kwartier van New Orleans, Hayley die zwanger is van zijn kind en de duivelse Marcel, ooit zijn beschermeling, nu de absolute koning.  Met Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt en Phoebe Tonkinn, allemaal bekend van The Vampire Diaries

    Check
    hier een fragment

    Star-crossed
    Na het meeste tijd van z’n leven doorgebracht te hebben in een interneringskamp, wordt een jonge alien samen met acht anderen ingepast in een middelbare school. Daar beleeft hij een passionele romance met een van de meisjes. Met ondermeer Aimee Teegarden (Friday Night Lights), Matt Lanter (90210), Malese Jow (The Vampire Diaries) en Titus Makin Jr. (Glee).

    Check hier een fragment

    The Tomorrow People
    Verschillende jongeren uit alle uithoeken van de wereld beschikken over bijzondere krachten. Zij bezitten ondermeer de gave van teleportatie en de mogelijkheid om via hun telepatische krachten met elkaar te communiceren. Samen bestrijden ze de duistere krachten. Gebaseerd op de Britse serie uit 1973 en geschreven door de scenarist van Chuck. Met ondermeer Robbie Amell (Revenge), Peyton List (Mad Men), Luke Mitchell (Home And Away) en Mark Pellegrino (Lost).

    Check hier de preview


  • Naar het overzicht van nieuwsitems