1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Wordt 12 Monkeys een serie?

    Wordt 12 Monkeys een serie?

    Datum: 28/08/2013

    Momenteel zijn de studio’s volop bezig met het voorbereiden van het nieuwe tv-seizoen van volgend jaar. Er gaat geen dag voorbij of iemand krijgt de opdracht een pilot te schrijven. Ze allemaal opsommen is waanzin en leidt nergens toe, zeker niet als ze daarna in de vuilbak belanden zoals Beverly Hills Cop vorig jaar, een pilot waarvan iedereen overtuigd was dat het een serie zou worden. We hebben enkel oog voor de meest ophefmakende of interessantste projecten.

    Eén van de projecten die meteen in het oog springt is er eentje van Syfy. Die hebben de opdracht gegeven om een pilootaflevering te ontwikkelen van de Terry Gilliam-film 12 Monkeys uit 1995 met ondermeer Brad Pitt en Burce Willis in de hoofdrollen. Het verhaal zou gaan over een tijdreiziger die uit een postapocalyptische wereld terugkeert naar vandaag om de bron van een dodelijke plaag te lokaliseren en te vernietigen.

    Na de anderhalf uur durende pilot voor Dominion (gebaseerd op de film Legion) is dit de tweede pilootaflevering voor Syfy die gebaseerd is op een film. De pilot voor de nieuwe (potentiële) serie wordt geproduceerd door Universal Cable Productions en Atlas Entertainment, producent van de bioscoopfilm. De pilot zou al in november in productie gaan.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems