1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Binnenkort: Grotesquerie, de nieuwe horrorsensatie

    Binnenkort: Grotesquerie, de nieuwe horrorsensatie

    Datum: 5/09/2024


    Eind september gaat op FX Grotesquerie van start, de nieuwe serie van Ryan Murphy, de man die verantwoordelijk is voor series als American Horror Story, Ratched, Pose, American Crime Story, 9-1-1, Monster: The Jeffrey Dahmer Story en zoveel andere. Zijn nieuwste is een regelrechte thriller met uiteraard heel wat horrorelementen. Bij ons zal de serie wellicht kort daarna te zien zijn op Disney+.

    Wanneer een reeks afschuwelijke misdaden een kleine gemeenschap verontrust, is detective Lois Tryon ervan overtuigd dat het persoonlijk is en dat het erop lijkt alsof iemand — of iets — haar treitert. Thuis worstelt Lois met een gespannen relatie met haar dochter, een echtgenoot die langdurig in het ziekenhuis ligt en haar eigen innerlijke demonen. Zonder aanwijzingen en onzeker over waar ze heen moet, accepteert ze de hulp van Zuster Megan, een non en journalist bij de ‘Catholic Guardian’. Zuster Megan, met haar eigen moeilijke verleden, heeft het slechtste in de mens gezien, maar gelooft nog steeds dat er meer goed in de mens schuilt. Lois daarentegen vreest dat de wereld ten prooi valt aan het kwaad. Terwijl Lois en Zuster Megan de aanwijzingen samenvoegen, raken ze verstrikt in een sinister web dat alleen maar meer vragen lijkt op te roepen dan antwoorden.

    De hoofdrollen worden vertolkt door Niecy Nash-Betts (Scream Queens, When They See Us, Getting On) en Micaela Diamond. Verder zien we ook nog Courtney B. Vance, Lesley Manville, , Nicholas Alexander Chavez, Raven Goodwin en last but not least NFL-ster en vriendje van Taylor Swift, Travis Kelce.

    Kijk hier naar de trailer

  • Naar het overzicht van nieuwsitems