1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Dexter maakt zijn comeback

    Dexter maakt zijn comeback

    Datum: 5/08/2024


    Hoewel hij op het einde van Dexter: New Blood doodbloedde in het ijskoude vriesweer, zal onze favoriete seriemoordenaar zijn comeback maken in Dexter: Resurrection én Dexter: Original Sin.

    In deze laatste serie die zich afspeelt in 1991 in Miami en die te zien is vanaf december, zien we hoe de jonge student Dexter Morgan met behulp van zijn adoptievader zijn ‘killer skills’ verfijnt. Zijn vader leert hem een code die erop moet toezien dat hij enkel mensen doodt die het verdienen om te sterven en die hem vertelt hoe hij de wet kan ontlopen. Naast Patrick Gibson die de hoofdrol vertolkt, zien we ook Christian Slater als de vader, Patrick Dempsey en Sarah Michelle Gellar. Michael C. Hall (zie foto) die de rol van Dexter vertolkte in de serie van 2006 tot 2013 en daarna in Dexter: New Blood van 2021 tot 2022 zorgt in deze reeks voor de voice-over.

    In Dexter: Resurrection dat van start gaat in de zomer van volgend jaar en verdergaat waar New Blood stopte, zal Dexter in ‘levenden lijve’ te zien zijn. Op de vraag “hoe dat kan?”, antwoordde Hall op de Comic-Con beurs in San Diego: “Ik weet niet goed wat ik mag zeggen, maar het was daar echt héél koud.” Welke Dexter we te zien krijgen (als ‘Dark Passenger’ van zijn zoon Harrison, als een soort van geest of als ‘killing partner’ van zijn zoon) zullen we wellicht de komende maanden te weten komen.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems