1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • FX pakt uit met rock & roll-serie

    FX pakt uit met rock & roll-serie

    Datum: 1/07/2014

    Denis Leary is voor de fans van tv-series vooral bekend van Rescue Me, de brandweerserie die hij maakte voor FX en die zeven seizoenen duurde. Bij ons is de serie nauwelijks bekend. Alleen het eerste en tweede seizoen werden op DVD uitgebracht door Sony PHE.
    Maar nu keert Leary terug naar FX en wel met de tiendelige muzikale comedy Sex&Drugs&Rock&Roll, een serie die wellicht in 2015 in première zal gaan in de States.
    In deze serie die hij ook bedacht en geschreven heeft, speelt Leary de rol van Johnny Rock, de leadzanger van de legendarische rockband uit het begin van de jaren '90, The Heathens. Rock probeert zijn band terug bij elkaar te krijgen en zijn leven opnieuw op de rails te zetten.
    Andere rollen zijn er voor John Corbett (Parenthood, The United Sates Of Tara, Sex And The City), Elizabeth Gillies (Victorious), Bobby Kelly (Louie), Josh Pais (Ray Donovan) en Elaine Hendrix (90210). De serie zal opgenomen worden in New York en het is de bedoeling om uit te pakken met originele muziek en met gastoptredens van bestaande rocksterren.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems