1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Game Of Thrones’ acteur in Peaky Blinders s4

    Game Of Thrones’ acteur in Peaky Blinders s4

    Datum: 1/05/2017

    Naast Adrien Brody (en uiteraard Tom Hardy die opnieuw meespeelt) krijgt het vierde seizoen van Peaky Blinders nog een bekende naam in zijn cast. Niemand minder dan Aidan Gillen (zie foto), alias Petyr 'Littlefinger' Baelish uit Game Of Thrones, krijgt een rol in de populaire gangsterserie. Aidan Gillen heeft al een behoorlijk gevuld CV met rollen in de cultseries als The Wire en Queer As Folk.

    Wie ook een belangrijke rol krijgt is Charlie Murphy, die te zien was in The Last Kingdom. Welke rollen zij en Gillen zullen spelen, is echter nog niet bekend. Charlotte Riley (in real life mevrouw Hardy) die we kennen uit het tweede seizoen, keert terug als May Carleton, de succesvolle paardentrainer.

    Ondertussen is er ook meer bekend over het verhaal van het vierde seizoen: als Thomas Shelby op kerstavond een mysterieuze brief krijgt, beseft hij dat het einde van de Peaky Blinders nabij is. Hij verlaat zijn landhuis en keert terug naar de straten van Birmingham waar hij een wanhopige strijd aanbindt met de vijand die alsmaar dichter komt.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems