1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Hoge verwachtingen voor nieuwe Nederlandse serie

    Hoge verwachtingen voor nieuwe Nederlandse serie

    Datum: 10/09/2024


    Vanaf 19 september kun je op NPO 3 kijken naar de Nederlands-Duitse coproductie Beter Wordt Het Niet. De serie werd geschreven door de vrienden Rutger Lemm en Rein Mulder die ook de hoofdrol speelt.

    Mulder speelt de rol van de 28-jarige romantische David, een kerel die halsoverkop vertrekt naar Berlijn om zijn vriendin Eva – die omwille van haar werk is verhuisd– te vervoegen. Een groots en romantisch gebaar vindt hij zelf, alleen heeft Eva genoeg van zijn gebrek aan realiteitszin en maakt ze het direct na z’n aankomst uit. David besluit in Berlijn te blijven wonen en er het beste van te maken.

    De cast bestaat uit acteurs uit Nederland, België, Duitsland en Noorwegen. Zo zien we naast Mulder ook nog Jonas Strand Gravli (Ragnarok) als zijn Noorse huisgenoot, de Vlaamse Abigail Abraham (Arcadia) als David’s beste vriendin en Mona Vojacek Koper (The Hunger Games) als Hanna, David’s nieuwe liefde. Verder zien we ook nog Margôt Ros, samen met Maike Meijer de stuwende kracht is achter de sketchenserie Toren C.

    Naast BNNVARA en ZDF is ook de VRT een van de producenten.

    Kijk hier naar de trailer


  • Naar het overzicht van nieuwsitems