1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Nieuwe series op TV

    Nieuwe series op TV

    Datum: 7/06/2012

    Vanaf vrijdag 8 juni starten er op de Vlaamse zenders heel wat nieuwe series.

    Starten doen we met de Britse serie Murder In Suburbia die van start gaat op 8 juni op Vitaya. In deze serie volgen we inspecteurs Kate ‘Ash’ Ashurst en Emma ‘Scribbs’ Scribbins: de ene analytisch en punctueel, de andere intuïtief en een vat vol levenservaring. Kortom, twee totaal verschillende vrouwen die elkaar in het speurwerk uitstekend aanvullen.

    De Amerikaanse serie Pretty Little Liars wordt vanaf 9 juni uitgezonden op VIJFtv. Pretty Little Liars wordt beschouwd als een van de betere tienerseries. Wanneer Alison plots verdwijnt valt een groepje vriendinnen uit elkaar. De overgebleven komen opnieuw samen bij de begrafenis van Alison. Allemaal ontvangen ze sms’en van een zekere A die zeer goed op de hoogte is van de privé geheimpjes van elk van hen.

    Op 10 juni is het dan de beurt aan The Glades, een politieserie over Jim Longworth, een cop die van Chicago verhuist naar Miami. De serie is te zien op 2BE

    Dokter Deen, alias Monique Van de Ven, mag haar intrede maken op VTM op dinsdag 12 juni. In ‘Dokter Deen’, dat zich afspeelt op het eiland Vlieland, wapent Van de Ven zich met een stethoscoop, een dokterstas en een flinke dosis engagement. Tien weken lang kan Vlaanderen genieten van deze avontuurlijke dramareeks.

    Een voorsmaakje van elke serie vind je op deze pagina via de trailers

  • Naar het overzicht van nieuwsitems