1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Te zien vanaf september: The Perfect Couple

    Te zien vanaf september: The Perfect Couple

    Datum: 13/07/2024


    Elin Hilderbrand is een Amerikaanse schrijfster, voornamelijk van romantische romans. Haar romans spelen zich meestal af op en rond Nantucket, waar ze woont. In 2019 noemde het tijdschrift New York Magazine Hilderbrand "de koningin van de strandlectuur". In 2018 bracht zij 'The Perfect Couple' uit, haar eerste moordmysterie.

    Netflix is - nu Hilderbrand gestopt is met schrijven (ze bracht in het totaal 27 boeken uit) – van plan om een aantal van haar boeken te verfilmen. De eerste die op het lijstje staat is The Perfect Couple. De première van de reeks staat gepland op 5 september.

    Het verhaal draait rond een groots huwelijk dat uitgesteld moet worden wanneer er een lijk op het strand wordt aangetroffen.
    Amelia Sacks staat op het punt om te trouwen met een van de rijkste families op Nantucket. Haar afkeurende toekomstige schoonmoeder, de beroemde romanschrijfster Greer Garrison Winbury, heeft geen kosten bespaard bij het plannen van wat de bruiloft van het seizoen belooft te worden — totdat er een lichaam op het strand wordt gevonden. Terwijl geheimen aan het licht komen, wordt het podium klaargemaakt voor een onderzoek in het echte leven dat voelt alsof het uit een van Greer's romans komt. Plotseling is iedereen een verdachte…

    De hoofdrollen worden vertolkt door Nicole Kidman (A Family Affair), Liev Schreiber (Ray Donovan), Dakota Fanning (Ripley), Jack Reynor (The Peripheral) en Meghann Fahy (The White Lotus). Susanne Bier die samenwerkte met Kidman aan The Undoing en die ook verantwoordelijk was voor The Night Manager, regisseert alle episodes en is ook uitvoerend producent.


    Kijk hier naar de trailer

  • Naar het overzicht van nieuwsitems